Author Topic: Mods install problems  (Read 2286 times)

kratos

  • Guest
Mods install problems
« on: 27 April 2014, 07:21:29 »
Recently I tried to install some mods for GAE like Dark magic, Imperial and Project Green. Dark magic works well but the other ones not. What's the problem?

MoLAoS

  • Ornithopter
  • *****
  • Posts: 433
    • View Profile
Re: Mods install problems
« Reply #1 on: 27 April 2014, 16:31:51 »
Recently I tried to install some mods for GAE like Dark magic, Imperial and Project Green. Dark magic works well but the other ones not. What's the problem?

Did you check the error log?

Omega

  • MegaGlest Team
  • Dragon
  • ********
  • Posts: 6,167
  • Professional bug writer
    • View Profile
    • Personal site
Re: Mods install problems
« Reply #2 on: 27 April 2014, 22:08:50 »
You're not really giving much to go on. Version? How did you install? What do you mean by "other ones not"? Do you get an error or something?
Edit the MegaGlest wiki: http://docs.megaglest.org/

My personal projects: http://github.com/KatrinaHoffert

kratos

  • Guest
Re: Mods install problems
« Reply #3 on: 28 April 2014, 20:41:56 »
There aren't errors...simply the techtree's loading stops and the game crashes. The version is 0.3.2.
.
What do you mean by "other ones not"?
Dark magic works well but Imperial and Project green don't.

MoLAoS

  • Ornithopter
  • *****
  • Posts: 433
    • View Profile
Re: Mods install problems
« Reply #4 on: 28 April 2014, 22:34:02 »
There aren't errors...simply the techtree's loading stops and the game crashes. The version is 0.3.2.
.
What do you mean by "other ones not"?
Dark magic works well but Imperial and Project green don't.

Did you look at both the crash and the error log in the glestadv folder?

tomreyn

  • MegaGlest Team
  • Airship
  • ********
  • Posts: 2,764
    • View Profile
    • MegaGlest - the free and open source cross platform 3D real-time strategy game
Re: Mods install problems
« Reply #5 on: 29 April 2014, 19:46:23 »
0.3.2 (January 2011) is old, try something newer (i.e. git). There has been no development this year, but a bit during the past years.
atibox: Ryzen 1800X (8 cores @3.6GHz), 32 GB RAM, MSI Radeon RX 580 Gaming X 8G, PCI subsystem ID [1462:3417], (Radeon RX 580 chipset, POLARIS10) @3440x1440; latest stable Ubuntu release, (open source) radeon (amdgpu) / mesa video driver
atibox (old): Core2Quad Q9400 (4 cores @2.66GHz), 8 GB RAM, XFX HD-467X-DDF2, PCI subsystem ID [1682:2931], (Radeon HD 4670, RV730 XT) @1680x1050; latest stable Ubuntu release, (open source) radeon / mesa video driver
notebook: HP envy13d020ng
internet access: VDSL2+

· · · How YOU can contribute to MG · Latest development snapshot · How to build yourself · Megapack techtree · Currently hosted MG games · · ·

kratos

  • Guest
Re: Mods install problems
« Reply #6 on: 29 April 2014, 20:51:46 »
Ok thanks for your help, but I think the problem are some missing files in the techtree folder, like 'lang' that is missing botj in the Imperial folder and in the Project green folder.

 

anything